ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Εκδηλώσεις » 3rd Hellenic Sub Cup, Άνδρος - 06-09-2013 10:02:33

3rd Hellenic Sub Cup, Άνδρος

Συντάκτης: Μ.Μανσόλας (06-09-2013 10:02:33)

Η ανδριώτικη SUP κοινότητα που απαρτίζεται από πολλά νέα παιδιά αλλά και από αρκετούς ενήλικες από το Γάυριο, το Κυπρί, το Μπατσί και το Κόρθι, αναπνέει για να δει και να ζήσει ένα αγώνα SUP στα χωρικά ύδατα του νησιού.
 Με τη τόσο μεγάλη παράδοση του νησιού στα ναυταθλητικά δρώμενα της χώρας και τις καλύτερες SUP ομάδες σε όλες τις ηλικίες και τις κατηγορίες όλοι περιμένουν αυτόν τον αγώνα σαν μια επιβεβαίωση αλλά και επιβράβευση των προσπαθειών τους.
 Ο Γιώργος Φράγκος και το SUP team του καθώς και η υπόλοιπη αθλητική κοινωνία της Άνδρου οργανώνουν τα πάντα προκειμένου να υποδεχθούν και να φιλοξενήσουν όσους θα προσέλθουν και θα συμμετέχουν στον αγώνα.
 Παρόλο που οι παραπάνω τίτλοι προδιαθέτουν για μία σκληρή αναμέτρηση η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν ανεξαρτήτου επιπέδου και να μοιραστούν ερωτήσεις, παρατηρήσεις, απορίες να βελτιωθούν , να προπονηθούν και γενικά να γίνουν καλύτεροι κοντά σε αυτά τα παιδιά που δεν έχουν μυστικά και μοιράζονται απλά την αγάπη τους και τις γνώσεις τους για το SUP με όλους.
 FIRST TIME EVER: SUP wave contest
 Την Κυριακή η διοργάνωση μεταφέρεται στο Ατένι για τον 1o SUP wave contest της σειράς των αγώνων του 3rd Hellenic SUP CUP 2013. Ευκαιρία για όλους να γνωρίσουν, να μυηθούν και να δοκιμάσουν μαζί με τους local supers να πάρουν χωρίς δυσκολία τα πρώτα τους κύματα στο Ατένι. Αυτή θα είναι μία μοναδική εμπειρία γιατί η παραλία αυτή είναι εύκολη και ασφαλής για όλους. Με την επίσκεψή σας εκεί σίγουρα η επόμενη δήλωση σας θα είναι: «πότε θα ξανάρθουμε;».

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet