ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Εκδηλώσεις » Νέα καινοτόμος ΔΩΡΕΑΝ βραβευμένη εφαρμογή για κινητά στην Ανδρο! - 04-08-2015 12:00:46

Νέα καινοτόμος ΔΩΡΕΑΝ βραβευμένη εφαρμογή για κινητά στην Ανδρο!

Συντάκτης: Μ.Μανσόλας (04-08-2015 12:00:46)

Θέλεις να μάθεις τι υπάρχει  κοντά σου με διαθεσιμότητα εισιτηρίων/θέσεων τη τελευταία στιγμή? Σου αρέσει η μουσική, η τέχνη, το σινεμά, οι συζητήσεις? Θέλεις να παρακολουθήσεις τα δρώμενα του Φεστιβάλ της Ανδρου, τα Γαυριώτικα ή να ανακαλύψεις μοναδικές ξεναγήσεις όπως αυτή του ΕΠΙΤΟΠΟΥ? Κατέβασε τη νέα εφαρμογή από το App Store  (https://itunes.apple.com/us/app/girapp/id994088652?l=el&ls=1&mt=8) με το όνομα GirApp και κλείσε θέση στα αγαπημένα δρώμενα στην Ανδρο αυτό το καλοκαίρι!

Στόχος

Η εφαρμογή GirApp έχει ως στόχο να συνδέσει τους ανθρώπους με ό,τι τους ενδιαφέρει και βρίσκεται κοντά τους, ενισχύοντας έτσι τις τοπικές κοινωνίες και δημιουργώντας πιο ευτυχισμένους κατοίκους. Το GirApp προσφέρει στον χρήστη προσωποποιημένες συστάσεις τελευταίας στιγμής στην ακριβή του θέση με δρώμενα που βρίσκονται κοντά του και πραγματοποιούνται εντός ολίγων ορών και έχουνε κενές θέσεις/εισιτήρια τις οποίες κλείνει μέσω της εφαρμογής!

Αν είσαι διοργανωτής και ενδιαφέρεσαι να παρουσιάσεις ό,τι κάνεις στο νησί  (με εισιτήριο ή χωρίς) στους κατοίκους και τους επισκέπτες στείλε μας ένα εμαιλ στο hello@girapp.co και μέσα σε λίγες ώρες θα μπορείς να προωθείς ό,τι κάνεις στο κοινό που βρίσκεται κοντά σου και ενδιαφέρεται! Περισσότερες πληροφορίες στο www.girapp.co. Ενημερώσου καθημερινά στη σελιδα του GirApp στο Facebook, πατώντας εδω ή http://on.fb.me/1K1vxFL

 

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet