ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Discover Andros: Μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή για smartphones - 05-06-2013 19:42:14

Discover Andros: Μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή για smartphones

Συντάκτης: Μ.Μανσόλας (05-06-2013 19:42:14)

Θα ταξιδέψετε στις Κυκλάδες και σκοπεύετε να επισκεφτείτε την Άνδρο; Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή Discover Andros, έναν τουριστικό οδηγό στο κινητό σας που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε και να περάσετε ένα τέλειο ταξίδι.
Η εφαρμογή αποτελεί εναν πλήρη τουριστικό οδηγό για το νησί της Άνδρου. Περιέχει όλες τις απαραίτητες και χρήσιμες πληροφορίες για έναν ταξιδιώτη που θα επισκεφτεί το νησί. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση της εφαρμογής είναι η κατοχή μιας συσκευής με λειτουργικό Android όπως ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο (smartphone) ή ένα Tablet. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν απο το Play Store.

Η εφαρμογή απευθύνεται κυρίως σε τουρίστες που επισκέπτονται το νησί αλλά είναι χρήσιμη και σε περιπατητές - περιηγητές αλλά και σε όσους έχουν εγκατασταθεί πρόσφατα στην Άνδρο και δεν γνωρίζουν ακόμη το νησί. Επιπλέον είναι ένα χρήσιμο και πρακτικό εργαλείο για όλους τους κατοίκους.

Περιέχονται πληροφορίες για:
·         Δρομολόγια
·         Αξιοθέατα
·         Παραλίες
·         Χωριά
·         Μοναστήρια – Εκκλησίες
·         Μονοπάτια
·         Μουσεία
·         Ενοικιάσεις Οχημάτων
·         Χρήσιμα Τηλέφωνα
καθώς και μέρη
•          για να μείνετε
•          για να φάτε
•          για να διασκεδάσετε
•          για να ψωνίσετε
•           για άλλες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στο νησί

Με αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα παραπάνω σημεία ενδιαφέροντος, που θα κάνουν το ταξίδι σας πιο ενδιαφέρον. Η εφαρμογή παρέχει επίσης πλούσιο φωτογραφικό υλικό έτσι ώστε να έχετε πλήρη άποψη πριν τα επισκεφτείτε.
Για τα καταλύματα έχετε τη δυνατότητα να δείτε την βαθμολογία (μέσω tripadvisor) και να κλείσετε δωμάτιο (μέσω booking.com). Ακόμα και να αποφασίσετε να έρθετε στο νησί την τελευταία στιγμή, θα βρείτε εύκολα πού θα μείνετε.
 Διαθέσιμη στο Play Store.

Για τους επαγγελματίες


Τι σας προσφέρει η εγγραφή στην εφαρμογή;
·         ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Παρουσιάστε την επιχείρησή σας αναφέροντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθώς και φωτογραφίες. Προβάλλετε προσφορές ή/και κατάλογο τιμών.
·         ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ο χρήστης θα μπορεί να σας καλέσει απ' ευθείας απο το κινητό του, είτε να σας στείλει email.
·         ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ
Να είστε σίγουροι ότι θα σας βρουν. Εμφάνιση της επιχείρησης σε διαδραστικό χάρτη με δυνατότητα λήψης οδηγιών για την μετάβαση.
·         ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Εσείς απλά δηλώνετε μέσω του Web Site την εκδήλωση που πρόκειται να γίνει στην επιχείρησή σας και οι χρήστες της εφαρμογής λαμβάνουν ειδοποίηση στο κινητό τους!
Αν είστε επαγγελματίας και θέλετε να προβληθείτε στην εφαρμογή τότε θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.discoverandros.gr και στο τηλ 6944619624

 

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet