ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Επιτυχία! - 11-03-2013 22:04:34

Επιτυχία!

Συντάκτης: Μ.Μανσόλας (11-03-2013 22:04:34)

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή συμπατριωτών μας έγινε ο αποκριάτικος χορός του συλλόγου μας το Σάββατο 9 Mαρτίου.
Το κέντρο  «ο Γρέγος» στην Κατάκοιλο, μία από τις μεγαλύτερς αίθουσες του νησιού μας γέμισε ασφυκτικά, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Το κέφι ξεκίνησε από νωρίς με τους Σταύρο Λαρίο στο βιολί και Γιώργο Ρέρρα στο τραγούδι να αποτελούν εγγύηση για μια πετυχημένη βραδιά.
Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση των μελών του χορευτικού μας και με την ευκαιρία αξίζει να αναφερθούμε ιδιαίτερα στην δασκάλα του χορού κα Ελένη Αθανασίου και στην καταπληκτική δουλειά που κάνει, τόσο με τους μεγάλους όσο και με τα μικρά παιδιά. Μια ιδιαίτερη γεύση αυτής της δουλειάς, πήραμε το Σάββατο τόσο με τα μικρά σκέτς που είχαν ετοιμάσει όσο και με τις χορευτικές ικανότητες των μελών του χορευτικού σε χορούς του τόπου μας και όχι μόνο.
Στο χορό μας μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Υδρούσας κος Φρατζέσκος Αθανασίου,  μαζί με τις Δημοτικές συμβούλους κες Μαργαρίτα Κορκοδείλου, υπεύθυνη Πολιτισμού και Αθηνά Μακρή-Κοζανίτη επικεφαλής της Επιτροπής Τουρισμού του δήμου Άνδρου καθώς και ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης κος Θεοδόσης Σουσούδης.
Από την δημοτική Κοινότητα Υδρούσας κοντά μας ήταν ο πρόεδρος κος Νίκος Τριδήμας μαζί με τον σύμβουλο κο Μιχάλη Ίσσαρη ενώ το παρών έδωσε  και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Κώστας Ίσσαρης.
Από την πλευρά των συλλόγων του νησιού μας είχαμε την χαρά να έχουμε κοντά μας την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Άνδρου κα Ρένα Σακκελάρη, αλλά και τον κο Γιάννη Καπάκη πρόεδρο του Συλλόγου Απροβάτου μαζί με μέλη του συμβουλίου.
Από τον μακρύ κατάλογο όσων μας τίμησαν με την παρουσία τους δεν έλειψαν οι εφημέριοι του Φελλού πατήρ Παναγιώτης Μανιδάκης και του Μπατσίου πατήρ Νικόλαος Ζαχαρώδης καθώς και εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου με επικεφαλής την πρόεδρο κα Κατερίνα Δάρρα, του Γυμνασίου κα Ευτυχία Λουκίσσα και βέβαια οι διευθυντές του Δημοτικού και του Γυμνασίου κκ Κώστας Καστραντάς και Γιώργος Άνδρέου.
Ήταν μια όμορφη βραδιά με το κέφι και τον χορό να συνεχίζουν μέχρι τις πρωινές ώρες. Κοινή πεποίθηση όλων μας ότι σε πρώτη ευκαιρία μια τέτοια βραδιά πρέπει να επαναληφθεί!

 

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet