ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Κόψαμε την πίτα μας! - 06-03-2013 21:42:49

Κόψαμε την πίτα μας!

Συντάκτης: Μ.Μανσόλας (06-03-2013 21:42:49)

Στο μουσικό μεζεδοπωλείο "Αλκυόνες" στο Π.Φάληρο συναντηθήκαμε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου για την καθιερωμένη κοπή της πίτας του συλλόγου μας αλλά και το γλέντι που πάντα ακολουθεί.
Φέτος η προσέλευση των μελών μας αλλά και φίλων ξεπέρασε κάθε προσδοκία με αποτέλεσμα το κέντρο που μας φιλοξένησε αν και μεγαλύτερο από αυτό των προηγούμενων ετών να γεμίσει ασφυκτικά. Σε σύντομη ομιλία του ο Γιάννης Μαμάης αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Ομίλου μας στο νησί την δύσκολη χειμερινή περίοδο ενώ ταυτόχρονα παρουσίασε την νέα κάμερα που τοποθετήσαμε στο Γαύριο και θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών του site μας τις αμέσως επόμενες ημέρες, για να έχουμε έστω και από μακριά ζωντανή εικόνα του τόπου μας.
Δυστυχώς το πρόβλημα που έχει παρουσιασθεί λόγω της ύπαρξης ενός μόνο πλοίου στη γραμμή δεν επέτρεψε σε μία αντιπροσωπεία  από το χορευτικό μας μαζί με τους οργανοπαίκτες μας να έρθουν κοντά μας. Ελπίζουμε ότι οι δυσκολίες στην επικοινωνία από και προς το νησί μας θα λήξουν με την επαναδρομολόγηση του Superferry πολύ σύντομα, κάτι που μας διαβεβαίωσαν ο πλοιοκτήτης Γιώργος Στεφάνου αλλά και ο αρχιπλοίαρχος και ψυχή του πλοίου καπετάν Κώστας Τζώρτζης που έιχαμε την χαρά να παρευρεθούν στην εκδήλωση μας. Χαιρετισμό έστειλαν μιας και δεν μπόρεσαν να έρθουν κοντά μας οι βουλευτές Κυκλάδων Ιωάννης Βρούτσης, Νικόλαος Συρμαλένιος και Παναγιώτης Ρήγας καθώς και  ο Δήμαρχος Άνδρου Γιάννης Γλυνός και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θεοδόσης Σουσούδης.
Μαζί μας βρέθηκαν και εκπρόσωποι της Ενώσεως Ανδρίων, του Συλλόγου των Απανταχού Αποικιανών, του Συλλόγου των Ανδρίων Επιστημόνων, του συλλόγου των Στενιωτών, των Λειβαδιανών καθώς και του Συλλόγου των χωριών Μεσαθούρι, Λάμυρα, Υψηλού και Στραπουργιές ο "Άγιος Νικόλαος".
 
Η ορχήστρα του κέντρου με τον συμπατριώτη μας Βαγγέλη Χαλά στο βιολί, έδωσε τον τόνο και ο χορός και το κέφι κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα.
 
Και του χρόνου!

 

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet