ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Ένα όμορφο απόγευμα στον Άγιο Κυπριανό - 11-08-2017 11:57:20

Ένα όμορφο απόγευμα στον Άγιο Κυπριανό

Συντάκτης: Μαθιός Μανσόλας (11-08-2017 11:57:20)

Και ξαφνικά οι ξερολιθιές γύρω από το ξωκλήσι του Άγιου Κυπριανού γέμισαν από μελωδίες των Johann Sebastian Bach, Antonin Dvorjak, Robert Schumann αλλά και των Camille Saint-Saëns, Scott Joplin και άλλων συνθετών.

Ο λόγος για το λυρικό δειλινό, μιά μουσική εκδήλωση την ώρα που δύει ο ήλιος, που φέτος έγινε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, και αν κρίνουμε από την προσέλευση του κόσμου, αρέσει πολύ και τείνει να καθιερωθεί.
Φέτος, κοντά μας βρέθηκαν και έπαιξαν βιολί και τσέλο ο Daniele και η Angelika Schmitt-Bohn, ένα ζεύγος που αν και Γερμανοί, νιώθουν πλέον Ανδριώτες, αφού έρχονται κάθε χρόνο στο σπίτι τους στην Σχόλη.

Ο όμορφος χώρος, ανέλπιστα προφυλαγμένος απο το μελτέμι, η υπέροχη μουσική μαζί με τον ήλιο που έδυε δινοντάς τη θέση το σε μια γλυκειά βραδιά άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους βρέθηκαν κοντά μας.

Επόμενο ραντεβού, το Σάββατο 12 Αυγούστου στις 21.00 στο προαύλιο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου με την Μουσικοθεατρική παράσταση «Ας θυμηθούμε χωρίς νοσταλγία» με την Μάνια Παπαδημητρίου και τον Άρη Γραικούση.

 

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet