ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Μια βραδια με το “Ευχαριστημένο” - 05-08-2017 08:41:06

Μια βραδια με το “Ευχαριστημένο”

Συντάκτης: Μαθιός Μανσόλας (05-08-2017 08:41:06)

Οι εκδηλώσεις για τα “Γαυριώτικα 2017” συνεχίζονται και αυτή τη φορά σειρά είχε το αφιέρωμα στο βιβλίο της Μαρίνας Καραγάτση “Το Ευχαριστημένο η Οι δικοί μας άνθρωποι”

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του νέου Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε την Μαρίνα Καραγάτση συγγραφέα του βραβευμένου μυθιστορήματος “Το Ευχαριστημένο”.

Η βραδιά ξεκίνησε με την δημοσιογράφο Πέπη Ραγκούση που μοιράστηκε μαζί μας μερικές σκέψεις για το έργο. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο γιός της συγγραφέως, καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Πορεία, σκηνοθέτης Δημήτρης Τάρλοου ο οποίος πρόκειται τον επόμενο Φεβρουάριο ν ανεβάσει το θεατρικό έργο της Έρις Κύργια, βασισμένο στο βιβλίο. Μαζί με τις ηθοποιούς Σμαράγδα Σμυρναίου και Ειρήνη Δράκου διάβασαν αποσπάσματα από το βιβλίο αλλά και από το θεατρικό έργο σε πρώτη δημόσια ανάγνωση!
Στη συνέχεια, η συγγραφέας διάβασε ένα απόσπασμα από το βιβλίο για ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του μυθιστορήματος την Λασκαρώ.
Η πραγματικά όμορφη βραδιά έκλεισε με την Μαρίνα Καραγάτση να υπογράφει αφιερώσεις στους πολλούς που έσπευσαν κοντά της.

Επόμενο ραντεβού, την Τρίτη 8 Αυγούστου με το καθιερωμένο παραδοσιακό γλέντι στο λιμάνι του Γαυρίου.

 

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet