ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του 3ου Φεστιβάλ Άνδρου - 23-05-2017 21:03:22

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του 3ου Φεστιβάλ Άνδρου

Συντάκτης: Μαθιός Μανσόλας (23-05-2017 21:03:22)

Όλα είναι έτοιμα για το 3ο Φεστιβάλ Άνδρου του οποίου ανακοινώθηκε σήμερα το πρόγραμμα. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 29 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 25 Αυγούστου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ώς εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ (Έναρξη)
Μουσικοθεατρική παράσταση "ΟΛΟΙ ΕΝΑ, ΦΙΛΑ ΜΕ.. ΚΙ ΑΛΛΟ" του Σταμάτη Κραουνάκη. Τρεις γενιές τραγούδια. Συμμετέχουν εννέα ακόμη καλλιτέχνες, ηθοποιοί και μουσικοί.

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Προβολή της κλασικής και δημοφιλούς παράστασης όπερας, από την Metropolitan Opera.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Καμεράτα. Gala ελληνικής οπερέτας με διευθυντή ορχήστρας τον Γιώργο Πέτρου. Θα παρουσιαστούν πολυαγαπημένα κομμάτια από τον "Βαφτιστικό", τους "Απάχηδες των Αθηνών", το "Πικ νικ" κ.α. Συμμετέχουν 23 μουσικοί και 2 σολίστ λυρικοί τραγουδιστές.


ΤΡΙΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Η αισχύλεια τραγωδία "Επτά επί Θήβας" σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Στάνκογλου και Κλειώ-Δανάη Οθωναίου. Μια παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.


ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Η κωμικοτραγωδία "Πέτρες στις τσέπες του" της Μαρί Τζόουνς, σε σκηνοθεσία και ερμηνεία των Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργου Χρυσοστόμου. Παραγωγή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου.


ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Dance Gala: Βραδιά Ρωσικού Μπαλέτου. Στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστεί Carmen και στο δεύτερο μέρος Fragment from the ballet Swan Lake, Vokalis και Polovtsian Dances. Συμμετέχουν 16 χορευτές από The Royal Moscow Ballet και δύο σολίστες από μπαλέτο Stanislavsky.


ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Η Φιλαρμονική Μουσικού Συλλόγου Άνδρου (ΜΟΥ.Σ.Α.), παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι.


ΠΕΜΠΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Συναυλία "RESTART" με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τους Ευγενείς Αλήτες. Με νέα τραγούδια, νέους συνεργάτες και νέο ήχο, εκ μέρους του δημοφιλούς τραγουδοποιού.


ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Η "Μήδεια" του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη. 15 ηθοποιοί και 4 μουσικοί επί σκηνής. Πρωταγωνιστεί η Μαρία Ναυπλιώτου. Μία συμπαραγωγή του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου με το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Θεατρικός Όμιλος Άνδρου. "Αρσενικό και παλιά δαντέλα", η μαύρη κωμωδία του Τζόζεφ Κέσελρινγκ, σε σκηνοθεσία Θεώνης Ριντ.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (Λήξη)
Η θεατρική ομάδα "Αλαλούμ" παρουσιάζει την παράσταση "Βαφτιστικός" του Θεόφραστου Σακελλαρίδη σε σκηνοθεσία Γιώργου Δάμπαση.

 

                    

Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet