ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Με επιτυχια το σεμινάριο Scrabble - 01-03-2017 19:49:11

Με επιτυχια το σεμινάριο Scrabble

Συντάκτης: Μαθιός Μανσόλας (01-03-2017 19:49:11)

Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στο Γαύριο το εξ αναβολής, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ, προγραμματισμένο  σεμινάριο Σκράμπλ, υπο την αιγίδα του Φιλοπρόοδου Ομίλου το Γαύριο και σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Σκράμπλ.

Από την Ένωση παραβρέθηκαν 5 άτομα. Η πολύ κατατοπιστική εισήγηση της Εύας Τσαρλαπάτη και οι πολλές και ιδιαίτερα εύστοχες παρεμβάσεις των άλλων μελών της Ένωσης βοήθησαν όλους όσους παραβρέθηκαν να εμβαθύνουν στην τεχνική και στη στρατηγική του παιχνιδιού. Όσοι μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου παίξαμε καταλάβαμε πραγματικά πόσο μας βοήθησε η παρακολούθηση του σεμιναρίου αφού είδαμε τις επιδόσεις μας να βελτιώνονται άμέσως. Η παρακαταθήκη που άφησε το σεμινάριο είναι το ανοιχτό ραντεβού που αφήσαμε εμείς που κατοικούμε στο νησί να βρισκόμαστε,όταν και αν μπορούμε, κάθε Τετάρτη απόγεμα στο Εν Γαυρίω και κάθε Κυριακή απόγεμα στο Απόμερο για να βρίσκουμε "αντίπαλο" και να παίζουμε το αγαπημένο μας παιχνίδι.

Επίσης περιμένουμε με λαχτάρα να ξαναέρθουν , όπως μας υποσχέθηκαν, τα μέλη στης Ένωσης στο νησί για ένα μεγάλο τουρνουά προς το τέλος του Μάη. και να είναι σίγουροι ότι θα είμαστε και τότε το ίδιο φιλόξενοι...

Φωτο & κείμενο: Θοδωρής Παπαπαύλου

 

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet