ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Το παραδοσιακό γλέντι στο Γαύριο - 08-08-2015 14:50:55

Το παραδοσιακό γλέντι στο Γαύριο

Συντάκτης: Μαθιός Μανσόλας (08-08-2015 14:50:55)

Με τον παραδοσιακό χορό στο λιμάνι του Γαυρίου που έγινε χθες Παρασκευή 7 Αυγούστου συνεχίσθηκαν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Ομίλου μας.


Φέτος η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με τον κόσμο να γεμίζει ασφυκτικά τον χώρο όπου είχε στηθεί η εξέδρα αλλά και τα γύρω μαγαζιά.
Η βραδιά ξεκίνησε με την απονομή των βραβείων στα παιδιά, και όχι μόνο, που συμμετείχαν στους αγώνες τσουβαλοδρομίας, αυγουλοδρομίας και κολύμβησης που έγιναν τις προηγούμενες μέρες και ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός του πρόεδρου του Ομίλου μας Γιάννη Μαμάη.


Αμέσως μετά, με την πρώτη δοξαριά του δεξιοτέχνη Σταύρου Λαρίου, μαζί πάντα με τους Γιώργο Ρέρρα, Γιώργο Κατσίκη αλλά και τον νεαρό Ματζώρο, ξεκίνησε το γλέντι.
Τον χορό άνοιξε το χορευτικό του Συλλόγου Γυναικών Άνδρου σε παραδοσιακούς χορούς σε μια πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση.
Ακολούθησε ο Χορευτικός Σύλλογος Υδρούσσας σε λαικούς χορούς ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το κέφι, δίνοντας τη σκυτάλη στο κοινό που γέμισε την πίστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Πέραν της εντυπωσιακής παρουσίας του κοινού, τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους και οι αρχές του τόπου με επικεφαλής τον πανταχού παρόντα Δήμαρχο Κο Θεοδόση Σουσούδη μαζι με την αντιδημαρχο Γαυρίου Κα Μαμάη, τον αντιδήμαρχο Κορθίου Κο Χρ. Βουραζέρη, την Κα Βολίκα κ.α.

Ήταν μια όμορφη βραδιά…Και του χρόνου!

Φωτο: Αφροδίτη Μαμάη, Μαθιός Μανσόλας

 

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet