ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Η Άνδρος καλωσόρισε το FastFerries Andros! - 04-08-2015 10:02:36

Η Άνδρος καλωσόρισε το FastFerries Andros!

Συντάκτης: Μ.Μανσόλας (04-08-2015 10:02:36)

Επίσκεψη γνωριμίας έκανε χθες το απόγευμα στο λιμάνι του Γαυρίου το Fast Ferries Andros. Tο νέο απόκτημα της εταιρείας Παναγιωτάκη, μαζί με τα ήδη υπάρχοντα Θεολόγος και Αικατερίνη θα εξυπηρετούν την γραμμή Ραφήνα-Ανδρος-Τήνος-Μυκονος και Σύρος.
Στο λιμάνι την ώρα της πανηγυρικής εισόδου του πλοίου το περίμεναν πλήθος κόσμου αλλά και οι αρχές του νησιού με επικεφαλής τον Δήμαρχο αλλά και ο έπαρχος, ο λιμενάρχης, ο επικεφαλής της πυροσβεστικής, ο υπεύθυνος λιμενικού ταμείου, δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικοί σύμβουλοι κ.α  Στη συνέχεια όλοι ξεναγήθηκαν στο πλοίο από τον νεαρό ανδριώτη καπετάνιο του, τον Γιώργο Κολίτσα από το Απροβάτου.
Το FF Andros είναι πλήρως ανακαινισμένο στο ξενοδοχειακό του μέρος με ευρύχωρα σαλόνια και καταστρώματα αλλα και θέσεις τύπου πούλμαν. Ιδιαίτερης αισθητικής και πολυτέλειας είναι πρώτη θέση, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την γέφυρα, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον επιβάτη από τα μεγάλα παράθυρα να παρακολουθεί την πορεία του πλοίου.
Σήμερα στη Ραφήνα θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός, ενώ από αύριο θα ξεκινήσει τα δρομολόγια του σε πρώτη φάση προς Τήνο Σύρο και Μύκονο και από τις αρχές Σεπτεμβρίου και προς Άνδρο.


Φωτο: www.enandro.gr

 

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet