ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Με συναυλία εγκαινιάζεται ο πολυχώρος του νέου Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου - 05-05-2015 09:24:15

Με συναυλία εγκαινιάζεται ο πολυχώρος του νέου Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου

Συντάκτης: Μ.Μανσόλας (05-05-2015 09:24:15)

Η Μαρία Μαρκεσίνη, η ελληνικής καταγωγής διεθνής πιανίστρια και ερμηνεύτρια τζαζ, που ζει στην Ολλανδία κι έχει χαρακτηριστεί ως ένα φαινόμενο της εποχής μας, θα τραγουδήσει την Παρασκευή 15 Μαίου στον πολυχώρο του νέου Δημοτικού Σχολείου στο Γαύριο.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί ονομάζεται  “Cinema Passionata” κι έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές σε όλες τις χώρες και διεθνείς σκηνές της Ευρώπης.
Στη συναυλία θα ακουστούν συνθέσεις από γνωστά κινηματογραφικά έργα της παγκόσμιας σκηνής, και αγαπημένα τραγούδια από τα τρία άλμπουμ της Μαρίας Μαρκεσίνη. Μελωδίες των Kurt Weil, Bob Dylan και Carl Orff, αλλά  και δημιουργίες των Ennio Morricone, Henri Manciniι, Michel Legrand, καθώς και των δικών μας Μάνου Χατζιδάκι, Μίμη Πλέσσα κ.α.


Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του "Παίζουμε Οικολογικά & Διαπολιτισμικά"., μια δράση που στηρίζει το περιβάλλον, την παιδεία και τον πολιτισμό και προβάλλει την φωτεινή πλευρά της Ελλάδας, με όχημα την τέχνη και, κυρίως, την μουσική.


Πληροφορίες – προπώληση: 22823 60223 & 22820 41855   &   στην Αθήνα: Ιανός, Σταδίου 24, τηλ. 210 3217917

 

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet