ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Έτοιμο το νέο Δημοτικό Σχολείο, ένα στολίδι για το Γαύριο! - 21-04-2015 14:36:55

Έτοιμο το νέο Δημοτικό Σχολείο, ένα στολίδι για το Γαύριο!

Συντάκτης: Μ.Μανσόλας (21-04-2015 14:36:55)

Πραγματοποιήθηκε η παραλαβή του νέου Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου. Ένα πολύ σημαντικό έργο για το νησί ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και μάλιστα χωρίς χρονοτριβή.


Στην τελετή παρευρέθησαν ο Δήμαρχος κ. Σουσούδης, η πρόεδρος Α” βάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Βολίκα, η Αντιδήμαρχος Γαυρίου κ. Μαρία Μαμάη , η Δημοτική Σύμβουλος Γαυρίου κ. Ανδρονίκη Μαμάη , ο Πρόεδρος Τοπ. Κοινότητας Γαυρίου, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου κ. Κώστας Καστραντάς  αλλά και ο εργολάβος του έργου. Το νέο Δημοτικό Σχολείου Γαυρίο είναι έτοιμο προς λειτουργία!


Το μόνο που απομένει κάποιες μικρές λεπτομέρειες για να μπορέσει να φιλοξενήσει  τους μικρούς μας μαθητές! Οι χώροι είναι υπερσύγχρονοι, αποτελούμενοι από 6 αίθουσες διδασκαλίας αλλά και αίθουσες πληροφορικής, μουσικής, φυσικής αλλά και μία μεγάλη αίθουσα »Πολυχώρος Γαυρίου» για συνεδριάσεις, συνελεύσεις, εκδηλώσεις κ.α. Επίσης υπάρχει αίθουσα για ολοήμερο σχολείο αλλά και μαγειρείο  με τραπεζαρία για να μπορέσει να παρέχει στους μαθητές όλα όσα χρειάζονται.

Πηγή: www.androsportal.gr

 

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet