ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Η βραδιά του καπετάνιου Κώστα Τζώρτζη - 11-08-2011 20:51:41

Η βραδιά του καπετάνιου Κώστα Τζώρτζη

Συντάκτης: M.M. (11-08-2011 20:51:41)

Σε μια ζεστή και ανθρώπινη βραδιά ο σύλλογός μας τίμησε τον καπετάνιο Κώστα Τζώρτζη για την τριαντάχρονη προσφορά του στη γραμμή  Ραφήνας - Άνδρου.

Πολύς κόσμος βρέθηκε και πάλι στο βιβλιοπωλείο  «Λογάρι», αυτή τη φορά  για να τιμήσει  με τη παρουσία του και το ζεστό του χειροκρότημα τον άνθρωπο  που για μια τριακονταετία όντας καπετάνιος στη γραμμή βοήθησε στην ανάπτυξη του νησιού αναβαθμίζοντας και  την ποιότητα  του ταξιδιού.

Η εικόνα του στον καταπέλτη να επιβλέπει την φόρτωση του πλοίου  και ταυτόχρονα σαν άψογος οικοδεσπότης  να καλωσορίζει  τους επιβάτες  είναι οικεία σε όλους μας.  Αλλά ακόμη περισσότερο αξέχαστη παραμένει  η εικόνα του στη βαρδιόλα όταν με χαρακτηριστική άνεση κουμαντάριζε και έδενε το πλοίο ακόμα και με καιρό που δεν αστειευόταν. Και πάντα στην ώρα του και πάντα μ’ εκείνο το πλατύ χαμόγελο και τις ήρεμες κινήσεις του ανθρώπου που ξέρει καλά τη δουλειά του.

Για τον καπετάνιο, άλλα κυρίως τον άνθρωπο Κώστα Τζώρτζη και τη σχέση του με την Άνδρο μίλησαν ο φιλόλογος  Γιάννης Πίππας, ο εφοπλιστής καπετάν Γιάννης Καρασταμάτης καθώς και οι αδελφοί Στεφάνου νέοι πλοιοκτήτες του Superferry II.

Στη συνέχεια,  τον λόγο πήρε ο ίδιος, για να ευχαριστήσει τους παρευρισκόμενους και ταυτόχρονα να τους υποσχεθεί ότι  θα παραμείνει στις επάλξεις για πολλά χρόνια ακόμα από τη νέα του θέση στο τιμόνι της εταιρίας Golden Star.

 Κλείνοντας την ιδιαίτερα συγκινητική  βραδιά, ο σύλλογος μας δια χειρός του προέδρου και του γεν. γραμματέα απένειμαν στον καπετάνιο  αναμνηστικό δίπλωμα σαν ελάχιστο φόρο τιμής για τις υπηρεσίες του στο νησί μας.

Σκηνές από την εκδήλωση για τον καπετάνιο Κώστα Τζώρτζη

 

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet