ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Τα 50 χρόνια των εκδόσεων Gutemberg - 06-02-2014 22:20:44

Τα 50 χρόνια των εκδόσεων Gutemberg

Συντάκτης: Μ.Μανσόλας (06-02-2014 22:20:44)

Την Τεταρτη που μας πέρασε, στον Ιανό τρείς Ανδρίοι, Ανδρείοι, Άνδρες: Ο Γιώργος Δαρδανός, ο Γιάννης Μαμάης και ο Κώστας Δαρδανός γιόρτασαν και μοιράστηκαν μαζί μας τα 50 χρόνια των εκδόσεων Gutemberg.

Δεν ήταν μιά γιορτή για τα 50 χρόνια μιάς επιχείρησης. Ήταν μία γιορτή που ξεχείλιζε συναίσθημα, αγάπη γι' αυτό που κάνουν και την βαθειά γνώση των παλιών μαστόρων, που αυτοί οι ίδιοι συνεχίζουν αλλά και φτιάχνουν και παραδίδουν στους νεώτερους ένα τεράστιο έργο.

Με εκπληκτικά πλούσιο συναίσθημα, πολύ χιούμορ, μοιράστηκαν μαζί μας τα 50 χρόνια της ιστορίας τους, τις ανησυχίες τους, τις σκέψεις για το μέλλον, σαν αυτό που πραγματικά είναι: Θεματοφύλακες και συνεχιστές μίας εκπληκτικής παράδοσης.

Ειμασταν τυχεροί όσοι βρεθήκαμε κοντά τους εκείνο το βράδυ. Με τις πιό θερμές ευχές μας, όπως ακριβώς τις διατύπωσε και ο Γιάννης Μαμάης: Να είναι ο Κώστας αυτός που θα γιορτάσει και τον αιώνα του Gutemberg. Νάναι όλοι τους καλά. Τέτοιους θεματοφύλακες τους έχουμε σήμερα ανάγκη, περισσότερο από ποτέ.

Δημοσίευση στο facebook του Αλ. Κυδωνάκη

 

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet