ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Η Μικρά Αγγλία προ των πυλών! - 27-11-2013 10:48:50

Η Μικρά Αγγλία προ των πυλών!

Συντάκτης: Μ.Μανσόλας (27-11-2013 10:48:50)

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι προβολές της πολυαναμενόμενης ταινίας "Μικρά Αγγλία" του Παντελή Βούλγαρη, που γυρίστηκε τον περασμένο χειμώνα εξ ολοκλήρου στο νησί μας και ξύπνησε μνήμες της εποχής του 1930 -1940, εμπνευσμένη απο το ομότιτλο πολυδιαβασμένο βιβλίο της  συζύγου του Ιωάννας Καρυστιάνη.
Ηδη στις αίθουσες των σινεμά του VILLAGE, διαφημίζεται πριν απο κάθε άλλη προβολή ταινίας και αναμένεται στις 5 Δεκεμβρίου που θα ανοίξουν οι αίθουσες της προβολής της ,να δούν όλοι απο κοντά ένα απο τα πιό αγαπημένα μυθιστορήματα των Ελλήνων αναγνωστών, για τα πάθη και τους έρωτες,μιας ναυτικής οικογένειας της Ανδρου.
Αφηγείται την ιστορία μιας οικογένειας που πλήττεται απο την θάλασσα,τον πόλεμο και τον έρωτα. Είναι μια εξ ολοκλήρου παραγωγή της Ανδρου, τόνισε η Ιωάννα Καρυστιάνη και αυτό που συνέβη με τα γυρίσματα στο νησί μας, ήταν κάτι το μαγικό, μια συλλογική περιπέτεια μέσα στα σπίτια των συμπατριωτών μας, που απο την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν τα πρώτα γυρίσματα και την έβαλαν στην καρδιά τους μέχρι το τέλος.
Ξέχωρα απο την πρώτη της προβολή στις Αθηναικές αίθουσες η ταινία τιμώντας όλους τους συμμετέχοντες και αυτό το ίδιο το νησί μας, παρουσιάζεται και στο Δημοτικό Θέατρο της Χώρας την Παρασκευή 29, Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.
Στην συνέχεια το επόμενο Σαββατοκύριακο 7,και 8 Δεκεμβρίου,σε μιά σειρά προβολών, για όλους όσους βοήθησαν ενεργά για την ταινία και στην συνέχεια θα προβάλλετε για όλους όσους θέλουν να την δούν.

 

 

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet