ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Εκδηλώσεις » 1ος Ποδηλατικός Γύρος Άνδρου: Επιτυχία! - 06-07-2011 22:29:21

1ος Ποδηλατικός Γύρος Άνδρου: Επιτυχία!

Συντάκτης: (06-07-2011 22:29:21)

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 1ος Ποδηλατικός γύρος Άνδρου την Κυριακή 3 Ιουλίου 2011. ?  Η Άνδρος αγκάλιασε το  αθλητικό γεγονός   με πολύ ενθουσιασμό και πλαισίωσε τη διοργάνωση με το ανθρώπινο δυναμικό της, αλλά και  με όλους τους μηχανισμούς υποστήριξης που διαθέτει.

Και έδειξε  ότι   μπορεί να γίνει ένας πολλά υποσχόμενος και ανερχόμενος προορισμός για παρόμοιες αθλητικές δράσεις, για ένα πιο φιλικό  και προσβάσιμο περιβάλλον….?  Αυτό φάνηκε και  από την άμεση ανταπόκριση  και συμμετοχή του  ντόπιου πληθυσμού   των ντόπιων ποδηλατών από όλες τις ηλικίες,  που μαζί και με τους  άλλους φίλους ποδηλάτες, που έσπευσαν από   Αθήνα, Σύρο, Ναύπλιο κ.α. έφθασαν τους 145…!!!?   Μεταδώσανε σε όλους μας τη χαρά και  τη ζωντάνια τους. ?  Ο κόσμος ενθουσιασμένος τους καμάρωνε και τους χειροκροτούσε στο πέρασμά τους…  ? 

Η διοργάνωση,  χαιρετίζει το γεγονός σαν    αφετηρία  για τη διαμόρφωση της νέας παιδείας αστικής κινητικότητας  στο νησί μας και σαν ανάσα ζωής και πρόκληση συμμετοχής   για το  μέλλον. ?  Ευχαριστεί  πολύ όλους   τους ποδηλάτες και τους συντελεστές για τη  συμμετοχή τους  και με διάθεση να ενδυναμώσει  την ανάπτυξη της βιώσιμης κινητικότητας στο νησί μας,  ανανεώνει το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά  ….!!!!!!!!?  Και  σαν υπεύθυνος της διοργάνωσης του ποδηλατικού γύρου,   απευθύνω  ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές ποδηλάτες που έδωσαν το παρών τους .  ?Επίσης  και σε όλους τους χορηγούς που βοήθησαν στην υλοποίηση  αυτής της δράσης.? ?Τέλος,  θέλω να ευχαριστήσω  όλους τους φορείς και   τους εθελοντές, για τη βοήθεια τους, που  ήταν σημαντική και καθοριστική  για την επιτυχία της διοργάνωσης.? Τηλεόραση της ΝΕΤ , εκπομπή Μένουμε Ελλαδα & Ποδήλατο Παντού?Αστυνομικός Σταθμός Γαυρίου?Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου?Σύλλογος ενοικιαζόμενων δωματίων Άνδρου ?Πήγασος security, που με το αυτοκίνητο ασφαλείας που διέθεσε, συνόδευε τους ποδηλάτες   σε όλο το μήκος του ποδηλατικού γύρου και για την ασφάλεια των ποδηλάτων στων τερματισμό και την παραμονή τους στην Χώρα.
Βενιαμάκης Γεώργιος, ?Ζαγοραίος Νικόλαος (Ιατρός), ?Κανάρης Χάρης, ?Μαμάη Νίκη, ?Μαργέτη Μαρία. ?Μπαρούς Ιωάννης, ?Μπατής Ιωάννης, ?Παπαχρήστος Χρήστος, ?Παρρής Γιώργος, ?Σταμάτης Δημήτρης, ?Συνανίδης Γιώργος, ?Τελώνη Δέσποινα, ?Φωλίνα Ιωάννα, ?Φωλίνας Κώστας._Ο Υπεύθυνος της διοργάνωσης,  Κυριάκος Μουστάκας

Δείτε το video απο την εκπομπή της ΕΡΤ που ήταν αφιερωμένη στον Ποδηλατικό Γύρο Άνδρου

 

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet