ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Εκδηλώσεις » 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εκλεγμένων Γυναικών, επιτυχία! - 20-06-2013 20:27:51

18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εκλεγμένων Γυναικών, επιτυχία!

Συντάκτης: Μ.Μανσόλας (20-06-2013 20:27:51)

Ολοκληρώθηκε  με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση συνέδρων απ' όλη την Ελλάδα, το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εκλεγμένων Γυναικών στον α΄και β΄βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.
Το συνέδριο που φέτος είχε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει το νησί μας και ειδικότερα το Γαύριο είχε σαν θέμα το "Γυναίκα Δράση και Αυτοδιοίκηση", Ευρηματικότητα, Διαχείρηση Κρίσεων, Πρωτοβουλία, Επιχειρείν. Στο πάνελ ανέβηκαν καταξιωμένοι ομιλητές μεταξύ των οποίων ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, βουλευτές του νομού από όλα τα κόμματα καθώς και εκπρόσωποι από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Οι σύνεδροι, πέρα από την ενημέρωση πάνω σε θέματα της αρμοδιότητας τους είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να ανταλλάξουν γνώσεις και απόψεις. και βέβαια, κάτι ιδαίτερα σημαντικό, να γνωρίσουν το νησί μας μιας και στο περιθώριο των εργασιών είχαν οργανωθει εκδρομές σε διάφορα μέρη και αξιοθέατα της Ανδρου.
Ψυχή της όλης οργάνωσης η "δική μας" Μαρία Λοτσάρη που αφού κατάφερε να προτιμηθεί η Άνδρος για την φετεινή διοργάνωση, την έφερε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο!

 

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet