ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Εκδηλώσεις » Εκδηλώσεις του Συνδέσμου Στενιωτών Ανδρου - 09-04-2013 09:24:56

Εκδηλώσεις του Συνδέσμου Στενιωτών Ανδρου

Συντάκτης: Μ.Μανσόλας (09-04-2013 09:24:56)

Ο Σύλλογος Στενιωτών Άνδρου ανακοίνωσε τις επόμενες εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες για το πρώτο εξάμηνο του έτους.

·    ΟΜΙΛΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΥ
Η ωτορινολαρυγγολόγος Ειρήνη Εξαδακτύλου θα μας μιλήσει με θέμα «Υπνική άπνοια και ροχαλητό. Μύθοι και αλήθειες» καθώς και για τις «αιτίες της ρινικής απόφραξης» (το γνωστό σε όλους μας μπούκωμα), που άπτονται των εποχικών αλλεργιών, της ιγμορίτιδας… Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013, ώρα 20:00, στη Στέγη του Συνδέσμου στην οδό Βατοπεδίου 14..

·    ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΙΤΑΛΙΑΣ
Για την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, προγραμματίζουμε 6ήμερη εκδρομή στην Κάτω Ιταλία. Θα αναχωρήσουμε με πούλμαν από την Αθήνα, για την Πάτρα. Θα ταξιδέψουμε με πλοίο για την Ιταλία. Το σχέδιο προγράμματος περιλαμβάνει επίσκεψη στον Τάραντα, το Μεταπόντιο (την τελευταία κατοικία του Πυθαγόρα), το Λέτσε (μια από τις σημαντικότερες κοιτίδες ανάπτυξης του ελληνικού πολιτισμού στη Νότια Ιταλία), τις ελληνόφωνες κωμοπόλεις Κοριλιάνο, Καλημέρα και Μαρτάνο, καθώς και το χωριό Αλμπερομπέλο - Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco. 
Ενδεικτική τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο και τετράκλινη καμπίνα 439 ευρώ. Επιβάρυνση για δίκλινη καμπίνα 65 ευρώ το άτομο και για μονόκλινο δωμάτιο 170 ευρώ. Οι τιμές αυτές ισχύουν για συμμετοχή τουλάχιστον 30 ατόμων. Ενημερώστε μας για τη συμμετοχή σας, ώστε να οριστικοποιηθεί η εκδρομή.

Λόγω αλλεπάλληλων ακυρώσεων τις τελευταίες ημέρες, η προγραμματισμένη για το σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου 2013 εκδρομή στο Λιτόχωρο - Δίον, δεν θα πραγματοποιηθεί. 


                                                              Με φιλικούς χαιρετισμούς
                                                                             Για το ΔΣ

                                                                            Η πρόεδρος
                                                                         Μανιώ Μάνεση

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet