ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Γειά στα χέρια τους! - 19-06-2013 18:42:47

Γειά στα χέρια τους!

Συντάκτης: Μ.Μανσόλας (19-06-2013 18:42:47)

Τα εύσημα πάνε στους 34 εθελοντές που βρέθηκαν την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 στους Φρουσαίους και βοήθησαν να καθαρισθεί το παλιό μονοπάτι που πάει στους νερόμυλους.

Αλλά ας αφήσουμε να μιλήσουν οι ίδιοι...

"Αναλυτικότερα, στον  καθαρισμό συμμετείχαν 30 ενήλικες και 4 παιδιά, εκ των οποίων 20 άτομα από τον πρώην Δήμο Υδρούσας (Άγιο Γιάννη, Καλιβάρι, Μυρμηγκιές, Φελλό, Ψωριάριζα, Χάρτες, Γαύριο και Μπατσί), 10 άτομα από περιοχές του πρώην Δήμου Χώρας (Χώρα, Λιβάδια, Κατακαλαίοι, Φάλικα) και 4 άτομα από τον πρώην Δήμο Κορθίου.
Αφού μοιραστήκαμε σε 2 ομάδες ξεκινήσαμε από τις 2 εισόδους της πανέμορφης ρεματιάς και με ότι εργαλεία είχαμε ριχτήκαμε στη δουλειά….! Ήταν μια αρκετά ζεστή μέρα και μεγάλη παρηγοριά ήταν τα τρεχούμενα νερά και η δροσιά της ρεματιάς… Περί τις 14.00’ όπου και σταματήσαμε καθαρίσαμε κοντά στο 1,5 χιλιόμετρο και περίπου το 1/3 της διαδρομής, συνεχίζοντας το έργο που ξεκίνησαν πέρσι οι άνθρωποι της κοινότητας Μακροταντάλου.
 
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους  τους εθελοντές που συμμετείχαν, για την καλή τους διάθεση, για το χρόνο και τον κόπο τους…!"
Ακόμη, ευχαριστούμε θερμά το εργοστάσιο ΣΑΡΙΖΑ που μας προμήθευσε με νερά, τον Σπύρο Πολέμη για την βοήθεια σε ανθρώπινο δυναμικό που μας παρείχε, το Φιλοπρόοδο Όμιλο «το Γαύριο» που κέρασε το κολατσιό.
 
Ελπίζουμε στην επόμενη συνάντηση που ήδη προγραμματίζουμε, να έχουμε κοντά μας ακόμη περισσότερους φίλους…!

                    

Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet