ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Βιοποικιλότητα: Νέες προσεγγίσεις και εφαρμογές στην εκπαίδευση. - 17-06-2013 20:19:14

Βιοποικιλότητα: Νέες προσεγγίσεις και εφαρμογές στην εκπαίδευση.

Συντάκτης: Μ.Μανσόλας (17-06-2013 20:19:14)

Η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διδακτικής & Επιστημολογίας Φυσικών Επιστημών και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και με το Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων του ΤΕΙ Αθήνας διοργανώνουν Θερινό Σχολείο στο Γαύριο της Άνδρου, 28-30/6 με θέμα: Βιοποικιλότητα: Νέες προσεγγίσεις και εφαρμογές στην εκπαίδευση.


Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, περιβαλλοντολόγους και σε οποιονδήποτε άλλο ενδιαφέρεται για το περιβάλλον και θα έχει τη μορφή κυρίως βιωματικών εργαστηρίων, όπως επιτόπια επίσκεψη σε βραχώδη ακτή, παρατήρηση και συλλογή δειγμάτων φυκών και μαλακίων, επιστροφή και αναγνώριση ειδών και κατασκευή ερμπάριουμ φυκών και δημιουργία σχολικού μουσείου μαλακίων.
Στους ομιλητές συγκαταλέγονται καθηγητές από Ανώτατα Ιδρύματα από όλη την Ελλάδα και οι Dr Dominique Richard από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Παρισιού και Dr John Celecia, Senior Specialist at UNESCO.

Τη Δευτέρα, 1/7 θα πραγματοποιηθεί περιβαλλοντική περιήγηση από τον Dr. Frederic Bentali στο μονοπάτι Άρνη-Προφήτης Ηλίας.

Χορηγοί της προσπάθειας οι Εκδόσεις Gutenberg, η Golden Star Ferries και το εμφιαλωμένο νερό "Πηγή Σάριζα".

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και δηλώσεις συμμετοχής: http://www.pev.gr

Δείτε συννημένο το πρόγραμμα της εκδήλωσης

 

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet