ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας του Φιλοπρόοδου Ομίλου “το Γαύριο” - 26-01-2020 20:05:35

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας του Φιλοπρόοδου Ομίλου “το Γαύριο”

Συντάκτης: gavrio.gr (26-01-2020 20:05:35)

Το μουσικό μεζεδοπωλείο “Άμμος” στον Άλιμο διάλεξε φέτος ο Φιλοπρόοδος ‘Ομιλος “το Γαύριο” για την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας.

Ο χώρος γέμισε ασφυκτικά από συμπατριώτες και φίλους του Γαυρίου καθώς και εκπροσώπους συλλόγων από όλη την Άνδρο. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ζεστή και με την βοήθεια της ορχήστρας και ιδιαίτερα των Θανάση Γλυνού και Νίκου Κακλαμάνη, δεν άργησε ν ανάψει το γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες.

Μηνύματα και ευχές έστειλαν μεταξύ άλλων και ο Υπουργός Εργασίας κος Ιωάννης Βρούτσης καθώς και οι Βουλευτές Κυκλάδων κκ Φίλιππος Φόρτωμας και Νίκος Συρμαλένιος.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία στο γλέντι μας του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Άνδρου κου Γιάννη Καπάκη μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του κας Τασούλας Μαμάη και Βασίλη Αδάμη. Και οι τρεις αν και το προηγούμενο απόγευμα ήταν στην Άνδρο συμμετέχοντας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ήρθαν στην Αθήνα με ιδιωτικό μέσον μιας και την Κυριακή δεν υπάρχει πρωινό δρομολόγιο από την Άνδρο!


Και του Χρόνου!

 

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet