ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Ενημέρωση - Συζήτηση ως προς την επικείμενη εγκατάσταση βιομηχανικών αιολικών σταθμών στην Άνδρο. - 10-06-2017 09:29:14

Ενημέρωση - Συζήτηση ως προς την επικείμενη εγκατάσταση βιομηχανικών αιολικών σταθμών στην Άνδρο.

Συντάκτης: Μ. Μανσόλας (10-06-2017 09:29:14)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Περιφερειακή Ενότητα Άνδρου και ο Δήμος Άνδρου σε συνεργασία με Συλλόγους και φορείς του νησιού, σας προσκαλούν σε εκδήλωση με θέμα: Ενημέρωση - Συζήτηση ως προς την επικείμενη εγκατάσταση βιομηχανικών αιολικών σταθμών στην Άνδρο.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην πλατεία Γηροκομείου της Χώρας Άνδρου την Τρίτη 13.6.2017 στις 20.00.
Η Εκδήλωση θα περιλαμβάνει:
.  Ενημέρωση για τις δράσεις - αντιδράσεις σε Τήνο, Πάρο και Νάξο από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και Έπαρχο Πάρου κ. Κωνσταντίνο Μπιζά και εκπροσώπους συλλόγων των παραπάνω νησιών.
·   Παρεμβάσεις από τους Δικηγόρους που χειρίζονται τις προσφυγές στο ΣτΕ καθώς και εκπροσώπους των φορέων που έχουν προσφύγει.
·   Επίσης σύντομες τοποθετήσεις θα κάνουν εκπρόσωποι άλλων φορέων της Άνδρου.
Η παραπάνω πρόσκληση είναι ανοιχτή και αφορά και τους υποψήφιους επενδυτές ή εκπροσώπους τους και όποιον άλλον ενδιαφερόμενο.
Συνεργαζόμενοι φορείς: Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, Σύλλογος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου, Κυνηγετικός Σύλλογος Άνδρου, Ερευνητικό Κέντρο Άνδρου, Κινηματογραφική Λέσχη, Δίκτυο Οικολογικών Οργανώσεων Αιγαίου

 

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet