ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Μανιταροεξόρμηση & Μανιταρογεύσεις - 13-12-2016 11:19:18

Μανιταροεξόρμηση & Μανιταρογεύσεις

Συντάκτης: Μαθιός Μανσόλας (13-12-2016 11:19:18)

Αγαπητές Φίλες και Αγαπητοί Φίλοι,
ο χειμώνας έρχεται πια για τα καλά, και λίγο πριν κλείσει το 2016, σας προσκαλούμε για άλλη μία δραστηριότητα στη φύση. Ελάτε σε μια χειμωνιάτικη εξόρμηση με οδηγό μας αυτή τη φορά, τον Άνδριώτη, Ηλία Πολέμη, Μυκητολόγο Διδάκτορα, Επιστημονικό Συνεργάτη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με την Άνδρος Κοινσεπ
Tην Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, ξεκινάμε μια μικρή πεζοπορική διαδρομή από τη Χώρα στ' Αποίκια ενώ παράλληλα μαθαίνουμε για την αυτοφυή βλάστηση και τα μανιτάρια που θα συναντάμε στην πορεία μας.
Η πεζοπορική διαδρομή είναι εύκολη και βατή και θα χρειαστούμε ορειβατικά ή αθλητικά παπούτσια, ζεστά ρούχα, αδιάβροχο αν ο καιρός είναι βροχερός, ένα μαχαίρι και ένα καλαθάκι για όποιον θέλει να μαζέψει μανιτάρια.

Ολοκληρώνοντας την πεζοπορία μας στ' Αποίκια, στο Καφενείο ”Του Παριανού”,  ο Ηλίας Πολέμης θα μας κάνει μια μικρή εισήγηση για τα μανιτάρια και την οικολογική σημασία τους ενώ η Πηνελόπη και Ο Βασίλης θα ετοιμάζουν τα μανιταροεδέσματα που μας προσφέρει η εταιρεία 'Μανιτάρια Δίρφυς" και που θα γευτούμε αμέσως μετά. Το απόγευμα θα κλείσει με λουκουμάδες και μουσική!

Δηλώσεις συμμετοχής 6937236362 ή 6945635838.

Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας έως την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου καθώς οι θέσεις θα είναι περιορισμένες, δεδομένου ότι η χωρητικότητα του καφενείου είναι μικρή. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Επίσης, θα υπάρξει δυνατότητα μεταφοράς από τ’Αποίκια στη Χώρα.
Πληροφορίες :

Διάρκεια Πεζοπορίας : 3 ώρες περίπου (μαζί με τις στάσεις), Απόσταση 4 χλμ
Σημείο Συνάντησης : Νειμποριό στην αρχή της πεζογέφυρας στο ποτάμι (παλιό ελικοδρόμιο)
'Ωρα: 10.00 πμ
Κόστος Συμμετοχής : 15 ευρώ (Περιλαμβάνει την περιήγηση με τον Ηλία Πολέμη, το φαγητό στο καφενείο, την μεταφορά προς τη Χώρα)  Δεν περιλαμβάνονται ποτά.

 

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet