ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Η παρουσίαση του ΑΡΟΔΟ στον ΙΑΝΟ - 23-12-2011 19:05:13

Η παρουσίαση του ΑΡΟΔΟ στον ΙΑΝΟ

Συντάκτης: Μ.Μ. (23-12-2011 19:05:13)

Με ιδιαίτερη επιτυχία έγινε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος "Αρόδο"  στο βιβλιοπωλείο Ιανός.
Το φιλόξενο πατάρι του βιβλιοπωλείου, χώρος ιδανικός για εκδηλώσεις, γέμισε ασφυκτικά από συμπατριώτες μας και όχι μόνο, που πέρα από αυτό καθεαυτό το γεγονός της παρουσίασης του λευκώματος, είχαν την ευκαιρία για μια "χειμωνιάτικη" συνάντηση.
Στο βήμα, εκτός του προέδρου του συλλόγου και "ψυχή" της όλης προσπάθειας Γιάννη Μαμάη, παρευρέθηκαν και μίλησαν, οι κυρίες Τζελίνα Χαρλάυτη, Τιτικα Δημητρούλια και Μαρίνα Καραγάτση, η οποία μάλιστα περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο  το πρώτο της ταξίδι στη Ανδρο στα τέλη της δεκαετίας του 40, με ενδιάμεσο σταθμό και διανυκτέρευση στην Σύρο!
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν, ο Δήμαρχος της Άνδρου κος Γιάννης Γλυνός καθώς ο επίτιμος καθηγητής της Ιστορίας στο πανεπιστήμιο Αθηνών κος Βασίλης Κρεμμυδας καθώς και ο δημοσιογράφος κος Ηλίας Προβόπουλος.
Μεταξύ άλλων διακρίναμε και τους κυρίους Άγγελο Μαρόπουλο, Λεωνίδα Εμπειρίκο, Δημήτρη Κυρτάτα, Δημοσθένη Κονάρη, Ζαχαρία Δεμαθά καθώς και τον κο Φίλ. Μωραίτη, πρόεδρο του ιδρύματος Δημητρίου και Λιλίκας Μωραίτη-Ανδρου και Γιώργο Δαρδανό, από τους χορηγούς του λευκώματος.

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet