ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Μια συναυλία μαγική... - 14-07-2016 15:19:34

Μια συναυλία μαγική...

Συντάκτης: Μαθιός Μανσόλας (14-07-2016 15:19:34)

...παραφράζοντας τον στίχο από το τραγούδι "μια πόλη μαγική" του Μάνου Χατζιδακι με το οποίο ξεκίνησε τη συναυλία του ο Βασίλης Λέκκας χθες το δειλινό στον Άγιο Κυπριανό,  μπορούμε να μιλήσουμε για μια συναυλία μαγική!
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αλλά και τα videos που σύντομα θ' ανέβουν δεν μπορούν να αποδώσουν αυτό που ζήσαμε όλοι όσοι βρεθήκαμε στο προαύλιο του Αγίου Κυπριανού στη συναυλία που άνοιξε την αυλαία των φετινών εκδηλώσεων του Ομίλου μας.


Ο Βασίλης Λέκκας εκμεταλλεύθηκε τον ιδιαίτερο χώρο δίπλα στην ακύμαντη θάλασσα και το υπέροχο δειλινό, ξεδίπλωσε το ταλέντο του ερμηνεύοντας μιά σειρά από λατρεμένα τραγούδια του Χατζηδάκι, του  Θεοδωράκη αλλά και  του Ξαρχκακου καθώς κια επιλεγμένα τραγούδια άλλων συνθετών.
Παρά τη δυσκολία πρόσβασης και το μικρό μέγεθος του χώρου, την έλλειψη καθισμάτων και άλλων υποδομών, το κοινό, στην πλειοψηφία του νέοι και νέες που συμμετέχουν στο Θερινό Πανεπιστήμιο,  θαρρείς μαγεμένο έμεινε κυριολεκτικά καθηλωμένο για σχεδόν τρεισήμισι ώρες συμμετέχοντας και σιγοτραγουδώντας τις αγαπημένες μελωδίες ντυμένες με την εκπληκτική φωνή του Βασίλη Λέκκα.


Ήταν μια βραδιά από αυτές που μένουν αξέχαστες...

 

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet