ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Ξεκίνησαν οι εργασίες του 2ου Θερινού Πανεπιστημίου στο Γαύριο - 11-07-2016 17:00:56

Ξεκίνησαν οι εργασίες του 2ου Θερινού Πανεπιστημίου στο Γαύριο

Συντάκτης: Μαθιός Μανσόλας (11-07-2016 17:00:56)

Με εξήντα ένα συμμετέχοντες ξεκίνησε τις εργασίες του το 2ο Θερινό Πανεπιστήμιο που φέτος έχει έδρα το Γαύριο και συγκεκριμένα το νέο Δημοτικό Σχολείο.
Την αυλαία των μαθημάτων άνοιξε η Ακαδημαική Διευθύντρια του 2ου Θ.Π. και ψυχή της όλης προσπάθειας, Επίκουρος καθηγήτρια του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων κα Νικολέττα Τσιτσανούδη-Μαλλίδη.
Ακολούθησαν οι κες Μαριάνα Φωτοπούλου, εκδότρια της εφημερίδας “Ανδριακή” και Λίνα Ρόζη, Επικ. Καθηγήτρια Θεατρολογίας Πανεπιστημίου Πατρών.
Το πρόγραμμα της σημερινής πρώτης ημέρας περιλαμβάνει ακόμη, επίσκεψη στη Χώρα και μικρή δεξίωση στο Δημαρχείο με οικοδεσπότη τον Δήμαρχο κο Θ. Σουσούδη καθώς και επίσκεψη στο μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης Αποικίων και παράθεση δείπνου από τον καπετάν Λευτέρη Πολέμη.


Χτές Κυριακή στον όμορφο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου Andros Hollyday, σε μιά συνάντηση γνωριμίας των συμμετεχόντων με του συντελεστές απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό η Ακαδημαική Διευθύντρια του 2ου Θ.Π. καθηγήτρια κα Νικολέττα Τσιατσιανούδη-Μαλλίδη, Ο Έπαρχος κος Λοτσάρης, ο Δήμαρχος κος Θ. Σουσούδης ο καθηγητής κος Γιάννης Στεφανίδης καθώς και ο Πρόεδρος του Φιλοπρόοδου ‘Ομιλου το Γαύριο κος Ι. Μαμάης.


Κοινή ευχή όλων, το Θερινό Πανεπιστήμιο να γίνει θεσμός γιά το νησί μας και ιδιαίτερα για το Γαύριο.

Φωτο: Μ. Μανσόλας, Δώρα Βολτέρα, Αφροδίτη Μαμάη

 

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet