ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Ολλανδοί εθελοντές καθαρίζουν για 8 μέρες τα μονοπάτια της Άνδρου - 06-04-2016 18:22:07

Ολλανδοί εθελοντές καθαρίζουν για 8 μέρες τα μονοπάτια της Άνδρου

Συντάκτης: Μαθιός Μανσόλας (06-04-2016 18:22:07)

Τα μονοπάτια της Άνδρου μετά και την Ευρωπαική τους πιστοποίηση γίνονται ολοένα και πιο γνωστά σ ολόκληρη την Ευρώπη.
Η ομάδα Andros Route σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό οργανισμό Nature travel στην Ολλανδία, SNP, σχεδίασαν 2 νέα προγράμματα  για πεζοπορία στην Άνδρο.
Αναλυτικότερα :
•    2 8ήμερα ταξίδια αρχές Απριλίου και τέλη Οκτωβρίου 2016 όπου Ολλανδοί επισκέπτες της Άνδρου αφιερώνουν 6 ώρες ημερησίως βοηθώντας με την καθοδήγηση των εθελοντών μας στους καθαρισμούς μονοπατιών εν όψει της ετήσιας έναρξης της περιόδου πεζοπορίας
•    10 ήμερα ταξίδια μεμονωμένων επισκεπτών για πεζοπορία κατά μήκος της πιστοποιημένης διαδρομής  “Andros Route” ξεκινώντας από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο κι από το Σεπτέμβριο μέχρι τον Νοέμβριο, με μοιρασμένη διαμονή σε Γαύριο, Μπατσί, Χώρα και Κόρθι
Αξίζει να σημειωθεί πως το ταξίδι των εθελοντών πραγματοποιείται με δικά τους έξοδα. Θα μείνουν στην Ανδρο από τις 1-8/4/2016 στο Γαύριο, τη Χώρα και το Κόρθι και το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός από εργασία στα μονοπάτια, επισκέψεις σε χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος, συναντήσεις με τους συλλόγους, γνωριμία με την τοπική κουζίνα και τα προϊόντα. Θα επισκεφτούν  όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του νησιού φροντίζοντας μονοπάτια στην βόρεια, κεντρική και νότια πλευρά.
Η φωτο που μας έστειλε ο Νίκος Αυγουστής είναι από ένα γεύμα που παρέθεσε ο Σύλλογός μας στους Ολλανδους εθελοντές.
Όσοι ενδιαφέρονται να τους γνωρίσουν και να βοηθήσουν στην διοργάνωση  μπορούν να απευθυνθούν στο info@androsroutes.gr και στο τηλέφωνο 6978 522320.

                    

Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet