ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Ευχαριστήρια επιστολή από την Πάρο - 13-12-2014 09:36:50

Ευχαριστήρια επιστολή από την Πάρο

Συντάκτης: Μ.Μανσόλας (13-12-2014 09:36:50)

Ο Σύλλογός μας διέθεσε τις γελοιογραφίες της καλοκαιρινής μας έκθεσης με θέμα τις ανεμογεννήτριες στον Πολιτιστικό σύλλογο Αρχίλοχος της Πάρου για να εκτεθούν και εκει βοηθόντας στην ευαισθητοποίηση και των κατοίκων του γειτονικού νησιού.
Με αφορμή αυτήν την κίνηση, το Δ.Σ. του Αρχιλόχου έστειλε την παρακάτω επιστολή μαζί με φωτογραφίες από την εκδήλωση στην Παροικία της Πάρου τον Οκτώβριο που μας πέρασε.   

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΣ - «ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ»

Προς: Το Φιλοπρόοδος Όμιλος «ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ»


Αγαπητοί φίλοι.
Τα εξαιρετικής τέχνης και ευαισθησίας σχέδια σας (οι γελοιογραφίες σας) εκτέθηκαν στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Αρχίλοχος" και πέρασαν εκατοντάδες άνθρωποι στο διάστημα των ημερών που ήταν αναρτημένα.
Εκφράστηκαν όλοι επαινετικά για τις ιδέες και την δύναμη με την οποία "μιλούσαν" και προειδοποιούσαν τόσο για τις παραλίες, όσο και για τις θηριώδεις ανεμογεννήτριες, που απειλούν τα νησιά και τα μοναδικά τοπία τους.
Ευχαριστούμε του καλλιτέχνες που συνέβαλαν με τα έργα τους να κατανοήσουμε όλοι μας εδώ στην Πάρο το μέγεθος του προβλήματος. (Τα σχόλια που ακουστήκαν από τον κόσμο με βάση και την εικόνα των σχεδίων άφησαν προβληματισμό και αφύπνισαν πολύ κόσμο).
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως πολύ το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλοπρόοδο Ομίλου «Το ΓΑΥΡΙΟ» και ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Αυγουστή για την άψογη συνεργασία. Πιστεύουμε ότι ο δρόμος της συνεργασίας έχει πλέον ανοίξει και ευελπιστούμε σε περεταίρω ενδιαφέρουσες συνεργασίες με τον σύλλογο μας. Ευχόμαστε να έχετε πάντα έμπνευση να μάχεστε με το δικό σας τρόπο για το περιβάλλον και για όσα σκοτεινά απειλούν τη χώρα μας.
                   

Με τιμή
Το Δ. Σ Του συλλογου του Π.Σ «Αρχιλοχος»

 

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet