ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Παρουσίαση του «Αρόδο» στη Χώρα - 17-08-2011 11:31:17

Παρουσίαση του «Αρόδο» στη Χώρα

Συντάκτης: M.M. (17-08-2011 11:31:17)

Έγινε ακόμη μία παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος «Αρόδο», αυτή τη φορά στη Χώρα, στον ιδιαίτερα καλαίσθητο και ασφυκτικά γεμάτο, εξωτερικό χώρο του κινηματοθεάτρου.

Την παρουσίαση του βιβλίου έκανε ο καθηγητής ιστορίας του πανεπιστημίου Θεσσαλίας κος Δημήτρης Κυρτάτας μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου μας Γιάννη Μαμάη. Στο βήμα ανέβηκε για ένα σύντομο χαιρετισμό και ο κος Φίλιππος Μωραΐτης, πρόεδρος του κληροδοτήματος Δ.& Λ. Μωραΐτη-Άνδρου από τους χορηγούς του λευκώματος, αλλά και ο δήμαρχος της Άνδρου κος Γιάννης Γληνός. Η παρουσίαση έκλεισε με λίγα λόγια από την  κα Μαρία Κορρέ πρόεδρο του συλλόγου γυναικών Άνδρου που μαζί με τον κο Βαγγέλη Λουκίσα  της κινηματογραφικής λέσχης Άνδρου, βοήθησαν στην άψογη οργάνωση της βραδιάς.

Η επόμενη παρουσίαση του «Αρόδο» θα γίνει την Πέμπτη 18/8 στο Κόρθι, ενώ ο κύκλος των φετινών εκδηλώσεων του συλλόγου μας θα κλείσει το Σάββατο 20/8 με την βραδιά για τον Άγγελο Μαρόπουλο.

Το παρακάτω video με την ομιλία του καθηγητή κ. Δ. Κυρτάτα είναι παραγωγή του κ. Βαγγέλη Λουκίσα (Vanglouk) της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου.

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet