ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Γαυριώτικα 2011 - 07-07-2011 21:53:48

Γαυριώτικα 2011

Συντάκτης: M.M. (07-07-2011 21:53:48)

Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες των εκδηλώσεων που θα διοργανώσει φέτος το καλοκαίρι ο σύλλογός μας. Συγκεκριμένα, ξεκινώντας με χρονολογική σειρά, την Τετάρτη 20 Ιουλίου, εορτή του Προφήτη Ηλία, θα γίνει αρτοκλασία στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στον Χάρακα.

Τό Σάββατο 6 Αυγούστου στις 21:30 στο Γαύριο, στο φιλόξενο βιβλιοπωλείο Λογάρι της Αγγελικής Μαμάη, θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος  “Αρόδο”.

Την Τετάρτη 10 Αυγούστου στις 21:30 στο βιβλιοπωλείο Λογάρι, έχει προγραμματισθεί βραδιά αφιερωμένη στον καπετάνιο Κώστα Τζώρτζη, ενώ το Σάββατο 13 Αυγούστου θα γίνει η καθιερωμένη μουσική βραδιά με παραδοσιακή μουσική και χορό.

Την Τρίτη 16 Αυγούστου στις 21:00, θα γίνει η παρουσίαση  του φωτογραφικού λευκώματος  “Αρόδο” στο Δημοτικό Θέατρο της Χώρας με τη συνεργασία του Συλλόγου Γυναικών Χώρας και κεντρικό ομιλητή τον Δ. Κυρτάτα.

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου στις 21:00, θα γίνει η παρουσίαση  του φωτογραφικού λευκώματος  “Αρόδο” στο Κόρθι (κεντρική πλατεία) με τη συνεργασία του βιβλιοπωλείου της Ε. Πανταζή.

 
Κλείνοντας τις καλοκαιρινές του εκδηλώσεις ο σύλλογός μας έχει προγραμματίσει για το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 21:30 στο Γαύριο στο βιβλιοπωλείο Λογάρι, ακόμα μια τιμητική βραδιά, αυτή τη φορά αφιερωμένη στον γνωστό από την αντιδικτατορική του δράση και όχι μόνο, δημοσιογράφο Άγγελο Μαρόπουλο που τα τελευταία χρόνια κατοικεί σχεδόν μόνιμα στο Γαύριο.


                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet