ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Ειδήσεις » Συναυλία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα - 11-08-2014 11:31:30

Συναυλία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Συντάκτης: Μ. Μανσόλας (11-08-2014 11:31:30)

Το Σάββατο 16 Αυγούστου ο Φιλοπρόοδος Όμιλος το Γαύριο, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, διοργανώνει συναυλία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Η συναυλία θα δοθεί στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου στις 22:00.

Μουσικός, τραγουδοποιός και ερμηνευτής της ελληνικής ροκ σκηνής αλλά και συνθέτης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας από την εποχή ακόμα των «Τερμιτών» (1984), πριν από τριάντα χρόνια, εξακολουθεί να μας συνεπαίρνει με τις μοναδικές μελωδίες του, χαρίζοντάς μας ανεπανάληπτες μουσικές εμπειρίες. Καταξιωμένοι καλλιτέχνες έχουν ερμηνεύσει τραγούδια του όπως οι Μ. Φαραντούρη, Γ. Νταλάρας, Δ. Σαββόπουλος, Δ. Γαλάνη, Γ. Κότσιρας κ.ά. 

Όλα αυτά τα χρόνια ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έχει μείνει πιστός στον χώρο του καλού ελληνικού τραγουδιού, με συνέπεια και σημαντική παρουσία. Δικαίως θεωρείται λοιπόν από τους σημαντικότερους Έλληνες τραγουδοποιούς. Έκτακτη συμμετοχή, Τζίμης Πανούσης

Εισιτήρια πωλούνται στο βιβλιοπωλείο "το Λογάρι", στο πρακτορείο της Άννας Στυλιανού καθώς και στον φούρνο Πετράκη στο Γαύριο.
Στη Χώρα στο πρακτορείο της Κατερίνας Κασσιδώνη "Πλόες¨ στον κεντρικό πεζόδρομο.

 

                    

Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet