ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αρχική Σελίδα » Εκδηλώσεις » Παρουσίαση των έργων για την αναστήλωση του Φάρου Γαυρίου - 14-05-2013 22:50:55

Παρουσίαση των έργων για την αναστήλωση του Φάρου Γαυρίου

Συντάκτης: Μ.Μανσόλας (14-05-2013 22:50:55)

Το Σάββατο 11 Μαίου έγινε από την ομάδα για την αναστήλωση του Φάρου στο Γαύριο η παρουσίαση του έργου και της προόδου των εργασιών μέχρι σήμερα. Οι εργασίες αποτύπωσης έχουν ολοκληρωθεί και η ομάδα βρίσκεται στη φάση επεξεργασίας των τελικών προτάσεων ενός ιδιαίτερα σημαντικού έργου που έχει να προσφέρει πολλά στο νησί μας. Όπως έχουμε ξαναγράψει, ο Σύλλογός μας  θεωρεί σημαντική την πρωτοβουλία των νέων φοιτητών της Αρχιτεκτoνικής και πιστεύει ότι είναι καθήκον όλων μας να στηρίξουμε με κάθε τρόπο την όλη προσπάθεια.

Στην παρουσίαση που έγινε σε αίθουσα του Γυμνασίου Τ.Λ. Γαυρίου και παρευρέθηκαν πολλοί συμπολίτες μας, την παρουσίαση του έργου έκανε η ομάδα αναστήλωσης και μίλησαν οι Δημ. Τριδήμας, Αντιπλοίαρχος Π.Ν.Ε.Α., Γιώργος Σπέης, Μηχανολόγος-Ερευνητής Λαογράφος,  Βασίλης Μπαρτζώκας καθως και ο Παν. Χιώτης εκ μέρους της Υπηρεσίας Φάρων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Άνδρου, Γιάννης Γλυνός ο οποίος σε σύντομη ομιλία τόνισε κι αυτός την σπουδαιότητα του εγχειρήματος,  ο Αντιδήμαρχος Υδρουσας Φρατζέσκος Αθανασιου η δημοτική σύμβουλος Αθηνα Κοζανιτου,  ο επικεφαλης της αντιπολίτευσης Θεοδόσης Σουσούδης καθώς και  ο προεδρος της Δ.Κ. Γαυρίου Νίκος Τριδήμας.

 

                    









Εγγφαφείτε για να λαμβάνετε μέσω e-mail το ενημερωτικό ηλεκτρονικό newsletter του συλλόγου μας.
Site designed by scriptnet & interneti
Site hosted by scriptnet